Плевен, 30 и 31 август 2008

За нерегистрирани.
Подлежи на сериозно модериране, без предупреждение ;-)

Модератори: Форум модератори, Voting

Плевен, 30 и 31 август 2008

Мнениеот maggkrabar » 06 Авг 2008, 01:18

http://www.drifting-bg.com/forum/viewto ... highlight=

това е третото състезание в плевен. италянските набират сила. както се очертава, тази година ще има около 10 кръга. 3 в кюстендил, три в плевен и поне 3 на калояново. слагаме в сметката и поне 3 drift day. идват все повече коли. и има все повече каране. на плевен е жестоко, пистата е буквално наша и всеки може да прави каквото му хрумне. плевенската агитка е уникална! страшно готини типове. кюстендилци си взеха поука от тях и там вече е много рахат - изрично подчертаха, че на пистата можеш да правиш каквото ти хрумне без бърнаути. дефакто последното състезание беше и дрифт дей 3 - скъсахме се от дрифтове. и в плевен, и в кюстендил, и в калояново има яки кръчми, хотели с басейни - а може да се спи и на палатка на самата писта. та организирайте се и идвайте :D тези с драг турбинките ще им е малко тегаво на тесните писти, ама иначе хич няма къде да се кара.

и трите писти са читави, но много технични. само тази в плевен малко повече яде гумите щото е едрозърнест асвалта. ама има един завой, дето всяка кола може да покаже силата си.

плевенската агитка обмисля да направи състезанията по три дена. целта е да се кара до изнемога! съвсем наблизо има гумаджийница и свястна бензиностанция. плевенските мадами са страшно отворени, и на пистата е фул с жени по шорти!
maggkrabar
 

Мнениеот 1net » 25 Авг 2008, 15:18

Краси, егати представянето. Ще вземеш да ме навиеш да дойда :wink:
Айде момци, колкото повече, толкова повече. Този път очакваме и повечко жени да се запишат че да разкрасят малко мероприятието.
Аватар
1net
 
Мнения: 57
Регистриран на: 17 Апр 2007, 10:21
Местоположение: София

Мнениеот maggkrabar » 23 Сеп 2008, 01:41

на DD3 гумаджията в плевен беше гратис. зад него имаше един огромен куп от разпрани гуми :D
maggkrabar
 


Назад към Отворени дискусии

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron