(сега пък се регистрирах и ми казва че Тошко е заето и затова съм писал Тошко1

Нещо немога да пусна тема или анкета, Живко не ме обича, пък предполагам, че има и други дето не ме обичат

Може да е малко нескромно, но от гледна точка на знания май се класирам доста добре

Другото което ми се ще да подчертая е че общо взето извън интересите си в техническите области изпитвам доста малко други емоции - да не кажа никакви - тоест никога няма да ме видите аз първи да нападам, пък и ми се стори, че тук атмосферата е достатъчно толерантна, така че ще може да се обменя опит без някой да задава невъзможни въпроси.
Със железата и сметките съм по на ти и най-вече с опелите - С20ХЕ, С20LET С30SE, C30NE и любимият ми 3.0Е бих казал, че доста добре познавам и мотора на Интеграле - Фиат Купе турбо - все двигатели непредставляващи интерес за никой от 21-ви век, но ако мога да съм полезен с нещо ще се радвам...
Предполагам, че повече ще чета отколкото да пиша - особено що се отнася до МС и електроника, но ако мога да бъда полезен на някого със сигурен съвет ще се радвам.
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=38&t=55133 - както можете да видите тук направих си сам чардж кулер за звяра, всъщност съм си направил сам и много други неща, кардана ми е рязан и балансиран, правил съм нови стойки на скоростите, цялата електрическа инсталация и т.н.
Наскоро преборих едно окачване К-Спорт, имам няколко успешни опита с натикване на компресорни и турбинни колела в по-малки охлюви в т.ч. и 12G компресорно колело (мицубиши) заменено от 15G - 15.000 нищо му няма, Т04Е 50 трим колело в охлюв от Т3, Т4 турбинни колела в Т3 охлюви и т.н. общо взето резултатите са като предсказаните...
Ако може да се пусне анкета дали да бъда приет за член в която разбира се и аз да мога да пиша?