Модератор: Форум модератори
COSWORTH-2 написа:поръчани саanastas83 написа:ако не сте дали заявката аз се отказвам зщото си намерих подобни
anastas83 написа:ще ги плащам ,все ще им намеря по един педал
paco написа:anastas83 написа:ще ги плащам ,все ще им намеря по един педал
Е на мен ми трябва точно 0.7 помпа (CMB0128) Грабвам и двете
РАСО
COSWORTH-2 написа:Тука са Обаче липсват хоризонталните ръчни
COSWORTH-3 написа:БМВ сектантите ме налазиха и искат някои неща от компбрейк, ако някой иска нещо да свирка, че се е видяло, че пак ще се поръчва при тия депресари
Не се съмнявай, и двете патки са с такиваBad_Dog написа:COSWORTH-3 написа:БМВ сектантите ме налазиха и искат някои неща от компбрейк, ако някой иска нещо да свирка, че се е видяло, че пак ще се поръчва при тия депресари
Веднага налазвам - тези качествени ли са според теб?
SUBARU IMPREZA FULLY ADJUSTABLE
FRONT TOP MOUNTS
CMB 0608 £120.00 (Pair)
COSWORTH-3 написа:Не се съмнявай, и двете патки са с такиваBad_Dog написа:COSWORTH-3 написа:БМВ сектантите ме налазиха и искат някои неща от компбрейк, ако някой иска нещо да свирка, че се е видяло, че пак ще се поръчва при тия депресари
Веднага налазвам - тези качествени ли са според теб?
SUBARU IMPREZA FULLY ADJUSTABLE
FRONT TOP MOUNTS
CMB 0608 £120.00 (Pair)
COSWORTH-3 написа:БМВ сектантите ме налазиха и искат някои неща от компбрейк, ако някой иска нещо да свирка, че се е видяло, че пак ще се поръчва при тия депресари
j1v написа:и аз съм с некви компрейкски на бмв-то, държат, само едни истински японски лагери и турих, че оригиналните беха некви китайки
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта