Модератор: Форум модератори
chill написа:Ни най-малко.
Трябва да уточниш само няколко неща. Първо около коиловърите - какви спесификации искаш за пружините и от коя серия GHA или GGA.
Мисля и че при Е30-ката трябва да се купят донори за отпред - по 40 лири. Варянта е или ти директно да си ги разпиташ, или да ми дадеш въпросите формулирани за да им пусна запитване аз. Би било добре да ги уточним до дупка, за да не се окаже после че сме поръчали нещо което не ти върши работа.
Другите въпроси са около транзакцията, транспорта предлагам го цепим на две. За един кит обявиха 80 лири. Мисля че тази цена която са ми обявили е без ВАТ, тоест възможно е да трябва да си платим ДДС-то тук. Аз нямам възможност да платя и двата кита, ще трябва пари напред.
Моля РЕМУС-а да сподели своят опит около транзакцията както и за самото окачване, нали съвсем скоро се оборудва с такива шухарийки точно за Е30
Аз се целя към 25-ти януари да им преведа пари.
Тела ми е 0888 65 70 21
Май ще взема за фокусCOSWORTH-2 написа:Росен, предполагам, ще им даде данъчна регистрация на някоя негова фирма, ще я проучат дали я има в регистрите за един ден и просто няма да начислят ДДСНали затова преди вземах огромни поръчки от компбрейк, за да може да ми мине през фирмата и да не се начислява данък
П.П.- Сега, като се замисля какъв курс има паунда се чудя дали да не си поръчам и аз една серия голд
j1v написа: ... земи си митсу ако искаш 4х4 ... бмв си има причина да се прави/кара/купува ... и тя е задното :)
Не е сега моментът, и той ще дойде, но просто си взех един фокус за тренирачка да свиквам75 turbodelta написа:ще минаваш в прототипите маи
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта