Модератор: Форум модератори
абе тия поне да бяха сложили и резервоар в кита
j1v написа:почти всички ползват казанчето за чистачките. Освен всичко друго и течностите са "еднакви" нямаш проблем да си пръскаш стъклото с вода/спир и обратно - да пръскаш течност за чистачки у двг-то ...
Postman написа:j1v написа:почти всички ползват казанчето за чистачките. Освен всичко друго и течностите са "еднакви" нямаш проблем да си пръскаш стъклото с вода/спир и обратно - да пръскаш течност за чистачки у двг-то ...
За двигателя нали се ползва по-често вода-метанол, докато за стъклата вода-етанол (водка). Аз не бих пръскал вода-метанол върху стъклата в никакъв случай А да се пръска вода-етанол в двигателя е почти все едно като да пръскаш чиста вода, т.е. ефекта от етанола няма да се усети ако има вода...
Затова или чиста вода и за двигателя и стъклата, или отделен съд вода-метанол за двигателя.
Postman написа:То ако по миризмата се познаваше нямаше да умират пияниците от метанола . Аз поради това не бих инхалирал метанол докато мия стъклото...
Дадох ги седалките току-що ,просто ми трябваха пари, щото тоя курник няма ни амортесьори ,ни дискове ни накладки За момента съм пас, много се набутах тия дни и съм на тъмно-червеноkillerbee написа:Ами то май само Бачкатора чакам да каже дали иска да направим далаверата и ги пускам
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта