Модератори: Форум модератори, Voting
Днес, сутринта към 7 изтрих 7j1v написа:Понеже ми писна да трия мнения на ботове, във форума временно не може да се поства, докато направя пач нерегистрираните да постват само след проверка за бот
Хм.. отворените теми май ги изчетох всичките и не видях някой да пита.. по скоро хората искат проектите. Аз питам за техническите теми и дискусии. Бе по принцип написах поста със знанието че няма да се хареса на масите пърформанци, ама.. И все пакAlfons написа:Не си първия който пита,сигурно не си и последния,но отговора на въпроса ти е НЕ
Не съм от ръководството,но реших да им помогна
Tzenko написа:Само за протокола, 2/3 от форума не са жители на град София![]()
![]()
Anonymous написа:Трябва ми 1-2 4асов "прозорец" към всички теми за да видя за какво става въпрос.Моля
Anonymous написа:Ае вии параноя ли ви гони?Къв мирор кви глупости.В тоз форум кодове за сейфове на държавния резерв ли има бах маааму
Anonymous написа:А тогава кажете защо има отворени проекти.Как може да излагате такава ценна информация на показ сред "неразбиращите" по-точно материално ощетените....Способни хора "без условия" искат да се докоснат(макар и само зрително)до такива проекти и да позавиждат ноооо тва е България.Като "имате" почвате да се надувате да ставате надменни и да продавате важности.Нищо неви пречи да покажете това което имате,това което сте сътворили.Това което би ви накарало да се гордеете и да го показвате за да може и други да му се порадват за момент сякаш е тяхно.Много от вас имат деца(предполагам) а те за плод на вашия труд и несамо.Кажете криете ли си децата от хорада или май ви става хубаво като хората им се радват......ама кво ви разрправям 18 годишен съм а показвам повече зрялост....Пак казвам това е българия(Взе да ме досрамява да я казвам тая дума от което оше повече ме хваща срам)
Anonymous написа:А тогава кажете защо има отворени проекти.Как може да излагате такава ценна информация на показ сред "неразбиращите" по-точно материално ощетените....Способни хора "без условия" искат да се докоснат(макар и само зрително)до такива проекти и да позавиждат ноооо тва е България.Като "имате" почвате да се надувате да ставате надменни и да продавате важности.
Density на кое?Anonymous написа:Density ratio Това как да го прехвърля в "нашето Х:1"
имам density ratio-2.15 това колко:1 е?И как да си го смятам
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта