Модератор: Форум модератори
REMUS написа:Той ще си трае щото го е срам
75 turbodelta написа:REMUS написа:Той ще си трае щото го е срам
вместо да се праиш тука си помисли защо е поел по тоя път а искаше с 6 педераса да се чука явно му е дошъл акъла навреме
jamie написа:А задължителния немски дизел комплект ли идва или трябва тепърва да го търси ?
jamie написа:А задължителния немски дизел комплект ли идва или трябва тепърва да го търси ?
j1v написа:Мухахаа ... не ми било писано да карам кучка .... друг път ша ви разправям, сега ми е весело, щото за 100000 път са убедих, че няма такъв карък кат мен, ама утре вдругиден като видим вътрешностите на италянката сигурно ша ми са приреве
П.П.: Абе знаех, че са келяви, ма що не казахте че и 18км не могат да изкарат
П.П.П.: Забележете часа в който поствам ... преди малко си идвам, едвам я домъкнахме кочината до Асеновград, след много перипетии. Явно има някви подозрения к'во я чака и са дърпа
75 turbodelta написа:За бога това е алфа, всичко може да е наебано!
j1v написа:Мухахаа ... не ми било писано да карам кучка .... друг път ша ви разправям, сега ми е весело, щото за 100000 път са убедих, че няма такъв карък кат мен, ама утре вдругиден като видим вътрешностите на италянката сигурно ша ми са приреве
П.П.: Абе знаех, че са келяви, ма що не казахте че и 18км не могат да изкарат
П.П.П.: Забележете часа в който поствам ... преди малко си идвам, едвам я домъкнахме кочината до Асеновград, след много перипетии. Явно има някви подозрения к'во я чака и са дърпа
75 turbodelta написа:да бе стигнал обади ми се от магистралата новата му кола загинала чакаше репатрака ма ше му доде акъла късно ще е ако не го и изгони жена му де!!! аз с тая италянска кучка моита съм на косъм от изгонване дан казвам че вече съм номиниран
jamie написа:Да не си и сипал верно ОЛИО ?
Честита придобивка и дано уредчето те е подлъгало - а мотора да е в час !
hf hpe написа:много лачена бре танасе
Живко, така като я гледам на снимки тая кола, хубавото и е, че не е глътнала български въздух.
Това за мотора се знаеше, ма верно да не изкара до Асеновград?
Като свалите мотора провери джетовете на какво налягане отварят, а също така хлабините в лагерите на балансиращите валове.
Това са 2-те места на които рядко обръщат внимание, а точно от там идва разпадането на налягането на маслото.
П.П. довечера от нас ще кача на мойто ФТП ремонтното ръководство да имаш да си четеш
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта